Pásztó Városi

Óvoda és Bölcsőde

Tagintézmények

Értesítés
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Margareta
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Pitypang

A játék és a tanulás témái azonosak lehetnek. Azok a jelenségek, események, amelyek, megismerése gazdagította a gyermeket, a környezettel, a világgal való együttélésüket alapozza meg. A jó játékhoz megfelelő tapasztalat, élmény szükséges. A játék tartalma nagyrészt a gyermek valóságról szerzett benyomásaitól, tapasztalataitól, ismereteitől függ, ezért arra törekszünk, hogy a gyermekek minél jobban megismerjék környezetüket, részesei legyenek az eredményeknek (betakarítás, munkahelyek látogatása, utazás). 

Nevelésünkben a játék és a tanulás nem választható el egymástól. A tanulás tág értelmezése kerül előtérbe, miszerint a tanulás a jártasságok, képességek, készségek kialakítása, melyek az érzelmi és akarati tulajdonságok fejlődését és a viselkedés alakulását is elősegíti.

A tanulás az életet végigkísérő folyamat. Alapfolyamat, amely az óvodáskorban, az alaptevékenységben, a játékban a leghatékonyabb.

 

Csiga csoport

 

 

Gyöngyvirág csoport

 

 

Harangvirág csoport

 

 

Margaréta csoport

 

{gallery}Margareta{/gallery}

 

Mókus csoport

 

 

Napraforgó csoport

 

 

Nyuszi csoport

 

 

Pitypang csoport

 

{gallery}Pitypang{/gallery}

Pályázatok